We stellen ons graag even voor

Bonjour, wij zijn Loes en Remco. In 2018 besloten wij het roer om te gooien en ruilden we ons drukke leven en werk bij een reclamebureau in voor een nieuwe toekomst in het dorpje Mantilly in het mooie Normandië. 

Een ruïne uit 1750 werd ons nieuwe thuis

Toen we onze droomplek in Frankrijk vonden zag het er nog wel heel anders uit. Echt alles moest gebeuren. Het dak, septictank, electra, muren, vloeren, etc, etc. We hebben er drie jaar hard aan gewerkt om van een vervallen 250 jaar oude boerderij met 7.500 m2 grond ons thuis te maken. Elke steen hebben we aangeraakt en we zijn er trots op dat we deze speciale plek nu ook met anderen kunnen delen.

Onze hondjes
Dax en Dino

De twee Cardigan Welsh Corgies waar we ons Franse avontuur mee beleven. En natuurlijk is ook het plan om een hondvriendelijke minicamping te beginnen door hen bedacht. Dax (de bruine) is de jongste van de twee en hebben we van pups af aan. Dino is een herplaatser en is toen hij twee was bij ons gekomen. Een match made in heaven.

Joie de vivre

We hebben ons drukke werkende leven bij een reclamebureau in Nederland ingewisseld voor het grote avontuur op het Franse platteland. Zo willen we met ons kleine toeristische bedrijf een nieuwe invulling geven aan ons leven. Een uitdaging waarbij we onszelf opnieuw kunnen uitvinden.

Op zoek naar het grote genieten

Daarbij hoort natuurlijk ook lekker eten en drinken. We zijn dan ook vaak in de keuken te vinden om daar met een Frans kookboek en regionale ingrediënten iets lekkers op tafel te toveren.

Een eigen huis, een plek onder de soleil

We hebben een terrein van 7.500 m2. Regelmatig zitten we op de grasmaaier om dat allemaal mooi te houden. Kijk dan ook niet raar op als we op een dag even op de camping komen maaien. Verder zijn we altijd wel bezig om ons huis te onderhouden en te renoveren.

Niet wachten tot ons pensioen

Dat was voor ons allebei duidelijk. We wilden de stap naar Frankrijk maken om daar een bedrijf op te bouwen en een nieuwe invulling te geven aan de tweede helft van ons leven.

 

 

 

 

Adres: La Petitière . 61350 Mantilly . France .

Mail: info@la-petitiere.com

Reserveren doe je hier

nl_NL