Genieten op onze gezellige kleinschalige camping

Vakantie tussen de appel & perenbomen

Normandië staat bekend om zijn cider en poiré. In het verleden is er op ons boerderijtje ook cider en poiré gemaakt. Daar getuigden de oude appelpers en de verwilderde appel- en perenbomen op ons land nog van. Nu ontvangen we tussen de appel- en perenbomen onze kampeerders. En de appels, daar maakt de buurman gewoon weer cider van. Santé!

( Uitzonderingen in overleg.) In de Gite zijn het hele jaar door twee honden welkom.

Huur één van onze drie vintage Chateau-caravans

Onze eerste Chateau-caravan kochten we toen we aan ons Franse avontuur begonnen. De caravan beviel zo goed dat we er nog twee bij kochten om ze te verhuren. Zo beleven onze gasten het authentieke vakantiegevoel van weleer. Al onze caravans zijn voorzien van een goed bed (140×200), koelkast, 4-pits gasstel, complete uitzet en een gezellig gemeubileerde voortent. 

Ouderwets genieten in onze caravans

Drie vintage caravans, gezellig met leuke brocante spulletjes gestyled. Twee caravans zijn geschikt voor twee volwassenen en twee middelgrote honden. Voor de honden hebben we eventueel een bench beschikbaar. Let op! Kleine Chateau niet omheind en niet geschikt voor honden.

Rondje in de caravan

Wat is een camping zonder zwembad

Bij een ontspannen vakantie hoort ook een verfrissende duik. Daarom staat er voor onze gasten een lekker zwembad klaar. Dus plons, spetter en geniet.

Tip! Vergeet je instappers niet. Zo houd  je makkelijk het gemaaide gras uit je tent, caravan of het toiletgebouw.

We hebben ook vier ruime kampeerplekken

Wil je met je eigen caravan, tent of camper komen. Dat kan natuurlijk ook. Daarvoor hebben we vier ruime (300m2) omheinde kampeerplekken gereserveerd, inclusief electra en wifi. Wees er snel bij! 

Hapjes en drankjes in de buitenbar

Toen we deze ruïne voor het eerst zagen was het meteen duidelijk: dat wordt een terras met buitenbar. En zo geschiedde. De bar ligt naast het omheinde hondenspeelveld. Dus terwijl je hond plezier maakt kun je zelf genieten van een hapje of drankje. Van olijven tot Franse borrelplank met een glas wijn of cider. Of een vers stokbroodje met camembert. 

Table d’hôtes: Elke week in juli en augustus organiseren we een gezamenlijke bbq of diner. Hiervoor kan je je inschrijven.

Nieuw! Petanquebaan en gezellige vuurplaats

Om de gezelligheid te bevorderen hebben we een petanque baan en vuurplaats aangelegd. Super leuke plekken waar je andere gasten onder het genot van een wijntje of gooien van een balletje beter kunt leren kennen.

Chiens zijn bij ons van harte welkom

Al onze campingplekken zijn omheind. Zo kan je hond niet aan de wandel gaan en in andermans tent of caravan snuffelen. Kijk dat geeft rust. Op ons terrein bevindt zich naast de buitenbar een groot omheind hondenspeelveld. Dus terwijl jij een drankje drinkt op ons terras kijk je naar je hond die lekker aan het spelen is.

Voorzieningen

Alle plekken op de minicamping zijn minimaal 300 m2 groot en zijn omheind zodat honden niet aan de wandel kunnen gaan. Ook hebben alle plekken beschikking over elektriciteit (6amp). Water kan gehaald worden bij het toiletgebouw. Het sanitair bestaat uit twee toiletten, twee douches, was- en afwasbakken. Wij kunnen tegen een vergoeding altijd een was voor je draaien en drogen en we hebben een aantal hondenbenches die je kunt lenen. LET OP! Campers die een chemisch toilet willen legen mogen dit bij gebruik van een biologisch afbreekbaar toiletvloeistof zoals Thetfort Aqua Green.

Internet

Op het hele campingterrein en in de gite is een goed wifi signaal waar je gratis gebruik van kunt maken.

Reserveren doe je hier

nl_NL