Gezellige gîte op het Franse platteland

Doe alsof je à la maison bent

Ooit werd hier brood gebakken voor de landarbeiders, later heeft het huisje dienst gedaan als koeienstal. Wij troffen er een grote uil aan op de dag van bezichtiging. Nu, na een grondige verbouwing is het aan onze gasten om zich er thuis te voelen. In de zomer lekker met de tuindeuren open en in de winter lekker voor de houtkachel.

 

Slapen op een vide

We hebben de meeste bruikbare vierkante meters uit het huisje gehaald door de slaapkamer op een vide te maken. Heel gezellig en door het dakraam uitzicht over de landerijen. Maar let op! De trap naar de slaapvide is steil, daarom is deze helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Van alle gemakken voorzien

Koelkast met vriesvak, vaatwasser, oven, afzuigkap, etc, etc. Het zal je tijdens je verblijf aan niets ontbreken. Ga dus lekker koken of geniet van een ontbijtje met uitzicht op de velden met koeien. En voor de gasten die hun internet niet kunnen missen hebben we natuurlijk gewoon wifi. 

Het sanitair

Een lekkere warme douche mag natuurlijk niet ontbreken. Je kunt je opfrissen in een badkamer waarbij we voor een groot gedeelte de oude steense muur intact hebben gelaten. 

Knus à la Français

De gîte hebben we ingericht met meubels en spulletjes die we op de lokale brocantes hebben gevonden. Dus geen modern interieur maar knus op z’n Frans met het comfort van nu. Het is een mix van klassiek en modern en we hebben daarbij zoveel mogelijk de originele details intact gelaten.

    

Reserveren doe je hier

nl_NL