Reserveer met het contactformulier

Hier onze voorwaarden

Gebruik het contactformulier om de Gîte, een caravan of kampeerplek te reserveren. Check eerst even de beschikbaarheid .

Let op! lees hieronder onze voorwaarden, om teleurstellingen te voorkomen.

We willen al onze gasten een fijn, ontspannen verblijf bieden. Daarom hebben we qua gebruik van ons terrein en het gedrag van honden die mee op vakantie gaan een aantal voorwaarden.

In april, mei, juni & september: maximaal twee honden per plek / Chateau. In juli, augustus: één hond per plek / Chateau. In de Gite zijn het hele jaar door twee honden welkom.

Wij accepteren alleen goed gesocialiseerde gezelschapshonden op de camping en in de gite. Langdurig blaffende en bijtgevaarlijke honden, loopse teven en ongecastreerde reuen zijn niet welkom.

(Uitzonderingen in overleg)

Baasjes zijn ten alle tijde verantwoordelijk voor het gedrag van hun hond. Bij overlast behouden wij het recht de toegang tot de camping te ontzeggen.

In Frankrijk (dus ook bij ons) zijn de volgende hondenrassen niet toegestaan: American Staffordshire Terrier (“pit-bulls”), Mastiff (“boer-bull”), Tosa, Rottweiler en honden die op deze rassen lijken. Bekijk hier de regelgeving.

Wij richten ons op volwassenen. Onder de 18 jaar ben je daarom  helaas niet welkom. Afgezien van honden zijn overige huisdieren helaas niet welkom.

Gebruik een ademend grondzeil bij het plaatsen van tent of voortent om zo het gras zoveel mogelijk te sparen. 

Op ons terrein zijn gasten zelf aansprakelijk bij schade, diefstal en eventueel letsel.

Aangaande Covid-19 hanteren wij voor onszelf en voor onze gasten bij aankomst de in Frankrijk geldende regelgeving.

Betalen & Annuleren

Betalen:

We vragen je binnen 7 dagen na de reserveringsbevestiging een aanbetaling te doen van 50%. Na ontvangst van de aanbetaling is je reservering definitief. Het resterende bedrag dient twee weken voor de dag van aankomst op onze bankrekening overgemaakt te zijn. 

Bij last-minuteboekingen binnen 14 dagen voor aankomst vragen wij je het volledige bedrag te betalen en is geen restitutie mogelijk.

 

Annuleren:

• Binnen 14 dagen na ontvangst van de betaalbevestiging kan de reservering kosteloos worden geannuleerd en storten wij je aanbetaling op je bankrekening terug, behalve bij reserveringen die 6 weken voor de aankomstdatum zijn gemaakt, hiervoor geldt een annuleringstermijn van 3 dagen.

 

• Bij annulering 14 dagen na de betaalbevestiging en 6 weken voor de aankomstdatum vindt er geen restitutie plaats van de aanbetaling.

• Bij annulering tussen 6 weken en één week voor de aankomstdatum wordt 80% van stageld of huurprijs in rekening gebracht.

• Bij annulering binnen één week voor aankomst wordt het volledige stageld of huurprijs in rekening gebracht.

 • Bij niet verschijnen zonder te annuleren wordt het volledige stageld of huurprijs in rekening gebracht.

• Je dient schriftelijk (per email) te annuleren. Bij latere aankomst of eerder vertrek vindt er geen restitutie plaats. We raden aan een annuleringsverzekering af te sluiten!

Annuleren bij Covid-19:

• Helaas is Covid-19 een nieuwe werkelijkheid. We willen daar eerlijk mee om gaan, zowel voor onze gasten als voor onszelf als kleine onderneming. In het geval van een negatief reisadvies voor Frankrijk of Normandië kan je daarom vanaf twee weken voor je aankomstdatum kosteloos annuleren of omboeken. Bij annuleren storten we je volledige betaling terug.

   

Voor vragen kan je ons natuurlijk ook altijd even mailen of bellen

Loes: +33 (0)634077216

Remco: +33 (0)617937236

La Petitière . 61350 Mantilly . France

Mail: info@la-petitiere.com

nl_NL