Gezellige minicamping voor volwassenen.

Welkom op ons kleine vakantieparadijs voor volwassenen

Kom gezellig vakantie vieren in één van onze 3 vintage Chateau caravans, in de gîte of op één van onze 4 ruime (300m2) kampeerplekken. Onze camping ligt op het glooiende franse platte land tussen de velden en akkers. Wij richten ons op volwassenen en zijn daarbij hondvriendelijk, Lees de voorwaarden.  Al onze plekken hebben we daarom omheind zodat meegenomen hondjes lekker kunnen loslopen. Houd je van rust, natuur, wandelen, fietsen en honden? Dan bent je op La Petitière op de juiste plek voor een fijne vakantie.

Een greep uit de reviews

Een super gezellige camping in een rustige omgeving. Alles ziet er goed onderhouden uit en de voorzieningen zijn super schoon. Genoten van de gastvrijheid van de eigenaren en de heerlijke table d’hôtes.” Mo Schalkx

“Heerlijk plek echt genieten” Monica Leuring

“Een heel fijne vakantie beleefd op La Petitière. Heel aangename uitbaters en een fijne sfeer” Hilde Berckmans.
 
“Van een ruïne hebben Loes & Remco een prachtige camping gemaakt. Leuke caravans en een gezellige gitès” Ronald Boerrigter.
 
“Loes en Remco hebben een heerlijk rustieke mini-camping opgezet, in een prachtige omgeving. Als je samen met je hond even lekker wil bijkomen, is dit zeker een aanrader” Danny Rozman
 

Huur één van onze drie gezellige vintage Chateau-caravans

Wie denkt er nu niet met plezier terug aan de vakanties van vroeger. Daarom verhuren wij drie goed onderhouden vintage Chateau-caravans met voortent. De caravans zijn gezellig ingericht met leuke brocante spulletjes en van alle gemakken voorzien. Je hoeft zelf alleen nog maar je koffer uit te pakken en je vakantie kan beginnen. 

Van alle gemakken voorzien

De drie caravans (de kleine niet omheind) zijn voorzien van een voortent, een goed tweepersoons bed, koelkast, gasfornuis, beddengoed, handdoeken, volledige uitzet en twee relaxstoelen met een prachtig uitzicht over het Normandische platteland. 

We hebben ook een gezellige gîte

Dit oude bakkershuisje uit de 18e eeuw hebben we omgebouwd tot luxe gîte voor twee personen. Ook in de gite zijn honden welkom. Let op! Slapen doe je op een slaapvide. De trap naar de slaapvide is steil en daarom is de gîte niet echt geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

 

Honden zijn bij ons van harte welkom

Onze gasten zijn welkom met maximaal twee goed opgevoede honden. En we zeiden het al, honden hoeven bij ons niet constant aan de lijn. Op je eigen omheinde kampeerplek en op het eveneens omheinde hondenspeelveld mogen ze lekker los. Natuurlijk wel even opruimen als ze hun behoefte achterlaten.

In april, mei, juni & september: maximaal twee honden per plek / Chateau. In juli, augustus: één hond per plek / Chateau. (Uitzonderingen in overleg) In de Gite zijn het hele jaar door twee honden welkom.

Geniet van een hapje en drankje aan de buitenbar

Een oude ingestorte stal hebben we omgebouwd tot een gezellige buitenbar. Hier organiseren we 1x per week een gezellige bar middag en in elk geval in juli en augustus ook 1x per week onze table d’hôtes waar iedereen voor een kleine vergoeding kan aanschuiven.

Neem een duik in het zwembad

Hier hebben we niet lang over na hoeven denken. Want wat is een camping in Frankrijk nu zonder zwembad?  Geen overbodige luxe aangezien de zomers hier behoorlijk warm kunnen worden. 


Ons plekje in vogelvlucht

We hopen je snel te mogen verwelkomen in ons mooie paradijsje in Normandië.
Loes & Remco
Gastvrouw & Gastheer


Adres: La Petitière . 61350 Mantilly . France . Mail: info@la-petitiere.com

Reserveren doe je hier

nl_NL